بخش اول : سئو وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و رایگان می باشد که طی یک فرآیند چند ساله هم اکنون به یک سیستم مدیریت محتوای بهینه شده از هر نظری تبدیل شده است. حال در این مقاله به سئو وردپرس خواهیم پرداخت. سئو وردپرس به چند مورد بستگی دارد که در ادامه با یکدیگر در رابطه با آن ها صحبت خواهیم کرد.به طور کلی خود وردپرس برای موتورهای جستجو سئو شده می باشد ولی بعضی از عوامل می تواند این سئو را خراب نماید و یا آنکه آن را تقویت نماید.
اولین مورد سئو وردپرس در قالب است ، یعنی شما اگه از پوسته های بهینه شده برای سئو استفاده نمایید بسیار جای پیشرفت خواهید داشت ولی اگر پوسته سایت شما بهینه شده برای موتورهای جستجو نباشد جای پیشرفتی برای شما باقی نخواهد گذاشت. دلیل آن نیز به خاطر وجود مشکلات بسیار در کدنویسی قالب ها می باشد . مثلا در قالب های سئو شده تمامی موارد حتی نحوه ی استفاده از تگ های h1 , h2 ,h3 رعایت شده است ولی در قالب های فاقد سئو مشاهده خواهید کرد به جای یک تگ h1 به کار رود بیش از چندین بار از این تگ استفاده شده است و یا مشاهده شده است سرعت این قالب ها بسیار کم بوده و باعث بروز مشکلاتی در سئو گردیده است. پس اولین کار داشتن یک قالب خوب و سئو شده می باشد.
پیشنهاد: بهتر است به جای دانلود قالب از سایت های مختلف از سایت های مرجع همانند خود مخزن وردپرس دانلود نمایید چرا که این سایت ها قبل از قرار دادن هر نوع پوسته ای تمامی موارد را چک و رفع اشکال می نمایند. البته اگر خود شما به علم کد نویسی و سئو مهارت دارین می توانید قالب های دانلود فاقد سئو را بهینه نمایید.
دومین مورد که باعث تقویت سئو وبسایت می شود، استفاده از افزونه های مخصوص انجام عملیات بهینه سازی می باشد. بنده به شخصه افزونه All in one seo pack را معرفی می کنم ولی افزونه های دیگر نظیر Yoast را نیز پیشنهاد می شود. البته در این بین افزونه های بسیار می باشد اما به طور کلی این دو افزونه از پرطرفدار ترین افزونه ها می باشند. در مقالات بعدی آموزش نحوه کانفینگ صحیح هر یک را به شما آموزش خواهیم داد. اما نکته ی مهم آن است که بعضا سایت ها با انجام تنظیمات اشتباه در این افزونه ها عملا باعث نابودی سئو سایت خود می شوند. پس در کار با این افزونه ها محتاط عمل نمایید. همچنین افزونه های دیگری همانند سایت مپ ها و یا اسمارت لینک ها و … نیز هست که در مقالات بعدی در رابطه با آن ها توضیح حواهیم داد.
سومین موردی که بسیار مشاهده شده است ، برخی مدیران وبسایت اقدام به سئو سازی بخش های مثل فایل htacces.txt خود نمی کنند. ما همواره نباید از بهینه کردن این بخش ها غافل شویم چرا که شما می توانید با انجام تنظیمات درست در همین فایل اقدام به Gzip کردن سایت و یا قفل کردن دامنه و حتی فعال کردن chach و … نمایید. که این مورد را نیز در مقالات بعدی توضیج بیشتری خواهیم داد.
چهارمین مورد در رابطه با پیوند های یکتا می باشد. همیشه سعی کنید پیوندهای یکتار خود را بر روی نام نوشته قرار دهید. این کار باعث تطابق آدرس سایت با عبارت جستحو می شود.
پنجمین مورد که در بیشتری از وبسایت های وردپرسی دیده شده است ، نصب بی رویه افزونه های مختلف می باشد که این کار باعث ایجاد Requests می شود. و باعث کاهش سرعت و همچنین فشار بالا بر روی سرور می شود. هر چه سایت شما زودتر باز شود ، بیشتر نیز مورد توجه موتور های جستجو می باشد. در رابطه با این موضوع در مقالات بعدی بیشتر توضیح خواهیم داد.
ششمین مورد میزبانی های وب ضعیف می باشد. داشتن یک میزبانی وب پرسرعت و با آپتایم بالا می تواند بر روی سئوی سایت شما تاثیری بسیاری داشته باشد، پس میزبان مطمئن همیشه انتخاب نمایید و سعی نمایید از میزبانی های با هارد SSD و وب سرور لایت اسپید استفاده نمایید.
در مقالات بعدی بیشتر در رابطه با سئو وردپرس توضیح خواهیم داد.
امیداوریم با نظرات خود ما را دلگرم نمایید. کپی برداری با درج منبع بلامانع است.
منبع: آنی سئو